Іншуртех Charles Taylor оголосив про перенесення всіх своїх технологій на хмарну платформу


Іншуртех Charles Taylor оголосив про перенесення всіх своїх технологій на хмарну платформуБританський Іншуртех Charles Taylor оголосив про перенесення всіх своїх технологічних процесів на хмарну платформу в рамках цифрової трансформації провайдера.

Постачальник страхових послуг, систем врегулювання та технологічних рішень на страховому ринку заявив, що всі можливості сервісу були перенесені в хмарну інфраструктуру.

Перехід від локальних центрів обробки даних до хмарної інфраструктури знаменує собою важливу віху для Charles Taylor і слідує за запуском свого хмарного SaaS-центру.

В результаті завершеного переходу на хмарну систему InHub тепер пропонує цілісне рішення для клієнтів, об’єднуючи всі можливості (системи керування документами, керування бізнес-процесами, оптимізацію врегулювання та адміністрування договорів страхування), створюючи уніфіковану кінцеву комплексне рішення для користувачів.

Крім того, застаріла система модернізації також дозволяє InHub підключатися до систем страховиків, щоб існуюче програмне забезпечення працювало разом без перешкод.

Перехід до керованого хмарного середовища також означає, що Charles Taylor змогла швидко підготувати спектр технологій свого клієнта до майбутнього, не перериваючи повсякденних операцій клієнта.

InHub також повністю інтегрується з технологією іншуртеха. Стартап каже, що нове рішення для аутсорсингу бізнес-процесів охоплює не лише технології, але й такі важливі послуги, як андеррайтинг та управління інвестиціями; комплексне врегулювання претензій, врегулювання збитків та послуги стороннього адміністрування; безконтактні цифрові претензії та роботизована автоматизація процесів.  | Форіншурер