Провайдер даних Verisk Analytics купує шведський SaaS-іншуртех Mavera


Провайдер даних Verisk Analytics купує шведський SaaS-іншуртех MaveraVerisk Analytics, глобальний постачальник аналітичних даних, уклав угоду про придбання шведського іншуртеху Mavera, компанії з сильною регіональною присутністю та сформованою базою клієнтів для платформи управління претензіями з медичного страхування.

Це придбання лідера на ринку особистого страхування від нещасних випадків у Північних країнах сприятиме експансії Verisk у континентальній Європі та її подальшому зростанню як технологічного та аналітичного партнера глобальної страхової галузі.

Mavera, яка була заснована в 2008 році, зайняла лідируючі позиції на скандинавському страховому ринку завдяки своїй SaaS-платформі і підходу на основі даних, який ефективно розглядає складні страхові випадки щодо травм.

Поєднання глибоких галузевих знань із передовою технологією штучного інтелекту Mavera робить процес страхових претензій більш точним, ефективним і сумісним.

Технологія, можливості та доступ до медичної експертизи Mavera доповнюють екосистему Verisk для рішень щодо врегулювання страхових випадків.

Минулого року компанія Verisk оголосила про придбання компанії ACTINEO, лідера у сфері цифровізації та медичної оцінки позовів про тілесні ушкодження в Німеччині та Австрії. Це також включає контрольну частку ACTINEO у дочірній компанії спільного підприємства ANTEVIS, яка пропонує інноваційні цифрові послуги для медичної кодифікації та оцінки позовів про травми, пов’язані з медичною допомогою в Європі.

Завдяки передовій аналітиці даних, програмному забезпеченню, науковим дослідженням і глибоким галузевим знанням Verisk дає змогу клієнтам підвищувати ефективність роботи, покращувати результати андеррайтингу та врегулювання претензій, боротися з шахрайством і приймати обґрунтовані рішення щодо глобальних проблем, включаючи зміну клімату та екстремальні явища.  | Форіншурер