СК «Експрес Страхування» збільшила суму відшкодування витрат на евакуатор в програмах КАСКО


СК «Експрес Страхування» збільшила суму відшкодування витрат на евакуатор в програмах КАСКОСК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, збільшила суму відшкодування витрат на евакуатор для своїх клієнтів в договорах страхування КАСКО. Зміни вступають в дію з 15 грудня 2022 року і стосуються як нових, так і діючих договорів.

Зокрема, сума відшкодування за популярними програмами КАСКО «Комфорт», «Преміум» та «Преміум+» зросла до 2 000 грн. Компанія компенсує витрати клієнта на евакуатор за кожним страховим випадком без обмеження за кількістю страхових подій.

Для отримання відшкодування клієнт має разом з заявою про страховий випадок надати Компанії рахунок про сплату послуг евакуатора, заяву на компенсацію та акт виконаних робіт.

«Ми проаналізували середню вартість послуги евакуації, що надають спеціалізовані служби, та збільшили суму компенсації для наших страхувальників. Компенсація витрат на евакуацію відбувається за кожним страховим випадком без обмеження за кількістю страхових подій протягом дії договору КАСКО» – зауважила Директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.  | Форіншурер