Страховик Bupa застосує SaaS-платформу іншуртеху CoverGo як нову систему медичного страхування


Компанія медичного страхування Bupa і CoverGo, провідна глобальна іншуртех-платформа для страхування здоров’я, майна та життя, об’єднують зусилля, щоб оптимізувати екосистему медичного страхування Bupa в Гонконгу.

Тепер Bupa прийняла CoverGo як свою нову систему медичного страхування, щоб пришвидшити адаптацію клієнтів, запустити персоналізовані продукти в короткі терміни, збільшити продажі через нові канали та покращити взаємодію з користувачами для всіх зацікавлених сторін медичного страхування.

Конструктор продуктів CoverGo дає змогу страховику формувати різні типи індивідуальних і групових продуктів медичного страхування за години, без єдиного рядка коду та робити їх миттєво доступними через відкриті страхові API CoverGo.

Продукти можна адаптувати до конкретних потреб та надавати через агентства, брокера та партнерські канали як для нового бізнесу, так і для поновлення договорів.

Модульна архітектура платформи CoverGo пропонує страховикам гнучкість для отримання швидких інтеграцій в існуючі системи, а також легко масштабувати в повноцінну основну систему медичного страхування, яка охоплює адміністрування страхових полісів, врегулювання, розподіл, переміщення учасників та управління постачальниками.  | Форіншурер