Іншуртех Walnut отримав від інвесторів $4 млн на розвиток платформи вбудованого страхування


Іншуртех Walnut отримав від інвесторів $4 млн на розвиток платформи вбудованого страхування Walnut Insurance, технологічна іншуртех-компанія, яка надає інфраструктуру для вбудованого страхування, оголосила про seed-раунд у розмірі 4 мільйонів доларів, головними інвесторами якого виступили ATB Financial і NAventures, підрозділ корпоративного венчурного капіталу Національного банку Канади. Інші інвестори включають Harvest Venture Partners, Highline Beta, N49P.

Завдяки новому раунду фінансування Walnut зосередиться на подальшому розширенні свого стратегічного партнерства по всій Північній Америці, надаючи власні вбудовані програми страхування, які дозволять брендам будувати глибші відносини зі своїми клієнтами.

Insurtech Walnut, постачальник вбудованого страхування, подолав бар’єри, які історично заважали компаніям інтегрувати страхові пропозиції у свій продукт. У своєму цифровому підході Walnut змінив модель страхування, щоб побудувати еру страхування, яка відзначається доступністю та прозорістю. Walnut надає вбудоване страхування життя, житла та авто, а також доступ до провідних щомісячних підписок на здоров’я та оздоровлення.

Оскільки бренди прагнуть побудувати глибші відносини з клієнтами та розширити свої потоки доходів, Walnut надає основну інфраструктуру та доступ до широкого набору страхових продуктів, які можна вбудувати в споживчий досвід або поряд із ним, подібно до вбудованих платежів і кредитування.

Завдяки своєму підходу до розповсюдження, який ґрунтується на API-інтеграції, Walnut співпрацює з Neo Financial, однією з найбільших фінтех-компаній у Канаді, щоб допомогти компанії вийти на канадський страховий ринок з понад 160 мільярдами доларів, йдеться у звіті FinTech M&A Market Trends, Deals.

Очікується, що ринок вбудованого страхування складе 3 трильйони доларів, і Walnut має хороші позиції, щоб стати лідером у цій галузі.

Walnut, заснована в 2020 році, є канадсько-американською страховою компанією, яка створила технологічну інфраструктуру для забезпечення вбудованого страхування для роздрібних торговців, фінансових послуг і споживчих платформ.   | Форіншурер