Іншуртех Aktivolabs залучив $7 млн на розробку цифрових інструментів зміни поведінки застрахованих


Іншуртех Aktivolabs залучив $7 млн на розробку цифрових інструментів зміни поведінки застрахованихСінгапурський Insurtech Aktivolabs отримав 7 мільйонів доларів у раунді фінансування серії A, який пройшов на чолі з японською торговою та інвестиційною компанією Mitsui & Co, яка інвестувала 4 мільйони доларів. Adaptive Ventures і SEEDS Capital, інвестиційний підрозділ Enterprise Singapore, також брали участь у раунді.

"Ми створюємо цифрові інструменти зміни поведінки, використовуючи найкращі практики та наукові методи для покращення здоров’я людей у різних культурах і країнах", каже Девід Лай, співзасновник Aktivolabs.

Aktivolabs, заснована в 2017 році Девідом Лаєм, Гурабом Мукерджі та Мен Хан Квоком, є іншуртех-компанією, яка залучає власників страхових полісів до здорового способу життя та досягнення довгострокового здоров’я за допомогою мобільних цифрових інструментів.

Це також допомагає страховикам та перестраховикам, банкам, корпораціям і телекомунікаційним компаніям зрозуміти стан здоров’я своїх клієнтів у режимі реального часу.  | Форіншурер