China Pacific Insurance запускає продукт страхування рахунків у цифровій валюті


China Pacific Insurance запускає продукт страхування рахунків у цифровій валютіСучжоуська філія китайської страхової компанії China Pacific Insurance спільно з Bank of Communications оголосили про запуск продукту страхування рахунків у цифровій валюті. Запуск «закладає основу для постійного та поглибленого просування цифрового юаня».

Окрім допомоги у розширенні використання цифрових юанів новий страховий продукт гарантує «безпеку особистого гаманця цифрової валюти».

Сучжоу, велике місто провінції Цзянсу в Китаї, є одним із міст, обраних для участі в пілотному проекті цифрового юаня. На сьогоднішній день створено понад 30 мільйонів цифрових валютних гаманців або електронних юанів. Саме це зростання кількості гаманців підвищило важливість наявності відповідного страхового продукту, доступного для користувачів e-CNY.

Як працює страховий продукт? Якщо особисті кошти будуть вкрадені або якщо пароль гаманця буде зламано протягом гарантійного періоду, постраждалий користувач гаманця зможе подати претензію. на страхову виплату Повідомляється, що з моменту запуску страхового продукту підписалися понад 500 осіб, у тому числі студенти бізнес-школи Університету Сучжоу та співробітники державних установ Чжанцзягана.

Починаючи з 2020 року, філія China Pacific Insurance у Сучжоу розширює використання цифрових юанів шляхом розширення співпраці з такими зацікавленими сторонами, як уряд, банки та клієнти B-end і C-end. Ці зацікавлені сторони відповідають за збір страхових внесків, виплату відшкодувань і виплату зарплат і пільг працівникам.  | Форіншурер