Іншуртех Oyster залучив $3,6 млн на розробку платформи з особистого страхування


Іншуртех  з особистого страхування Oyster залучив $3,6 млн від інвесторів на чолі з New Stack VenturesInsurtech Oyster, який надає особисте страхування в точках продажу та після покупки, оголосив про залучення 3,6 мільйона доларів початкового фінансування.

New Stack Ventures очолювала раунд, а до неї приєдналися Global Founders Capital, Conversion Capital, Cambrian Ventures, SNR VC, Kearny Jackson, Valia Ventures, Interlace Ventures і V1 VC, а також група ангелів, включаючи Гаррета Коена, президента CRC Insurance, Гокул Раджарам, виконавчий директор DoorDash, Юджин Марінеллі, засновник Blend, і Джо Шмідт, партнер a16z.

Початковий раунд буде використано, на те щоб допомогти Oyster розбудувати платформу багатоканального страхування для споживачів і торговців.

Після заснування у 2021 році випускниками Blend, Stripe і Strategy команда Oyster переробляє особисте страхування з нуля, створюючи доступний досвід, який модернізує страхування для звичайних споживачів. Технологія Oyster використовує власні дані для повної обробки страхування на одній уніфікованій платформі.

«Галузь страхування майна та від нещасних випадків (P&C) історично була дуже фрагментованою з низьким рівнем задоволеності клієнтів, і крім цього, отримання страхування все ще є нудним ручним процесом. Споживачі очікують простого, прозорого та цифрового досвіду під час взаємодії з повсякденними аспектами їхнього життя", - каже Вік Є, генеральний директор і співзасновник Oyster.

Згідно Global Insurance Market Outlook, очікується, що глобальний ринок страхування зросте на 9,1% до 8,4 трлн доларів до 2026 року, а за оцінками McKinsey, індустрія P&C становить 1,6 трлн доларів премій – приблизно третину страхової галузі.

Oyster виходить на ринок із моделлю, яка є зручною як для споживача, так і для продавця. Опитування, проведене компанією Oyster серед понад 9000 покупців у США, показує, що 45% споживачів з більшою ймовірністю зроблять покупку у продавця, який пропонує страхування, що робить Oyster інструментом для продавців електронних велосипедів, ювелірних виробів, електроніки та інших роздрібних торговців для збільшення продажів, одночасно дозволяючи клієнтам захистити найцінніше. Окрім залучення клієнтів, продавці можуть інсталювати безкодову інтеграцію Oyster менш ніж за 20 хвилин, щоб надавати споживачам миттєву цінову пропозицію та точне розуміння їхньої особистої страховки в точці продажу.

Для споживачів Oyster пропонує доступні ціни, адаптовані для кожної лінії продуктів. З Oyster страхування каблучки вартістю 5000 доларів може коштувати всього 50 доларів на рік або 4 долари на місяць. Oyster забезпечує повне страхове покриття від крадіжки, втрати та випадкового пошкодження з нульовою франшизою.

На відміну від цього, стандартне страхування власників житла та орендарів зазвичай має високі франшизи, низькі ліміти на одну позицію та виключення для певних категорій ризиків. Компанія працює над забезпеченням взаємовигідного сценарію для торговців і споживачів, розуміючи, що кожна сторона угоди повинна бути задоволена наданням або отриманням страхування.

Спрощений страховий досвід Oyster запровадить новий стандарт комплексного страхового покриття, вирішуючи проблему відсутності прозорості в застарілих планах страхування.  | Форіншурер