Італійський іншуртех Prima виходить на страховий ринок Іспанії


Італійський іншуртех Prima Assicurazioni виходить на страховий ринок ІспаніїІталійська іншуртех-компанія Prima Assicurazioni планує залучити 50 мільйонів євро та «зробити революцію в парадигмі іспанського страхового сектора за допомогою бізнес-моделі, орієнтованої на простоту та ефективність».

Для цього було призначено Ігнасіо Кастілью главою компанії в Іспанії, який буде відповідати за керівництво командою та розробку стратегії на національному ринку.

Компанія працює в Італії з 2015 року і в 2018 році і залучила понад 100 мільйонів євро в раунді фінансування, в якому брали участь Blackstone, Goldman Sachs і Carlyle. Зараз у іншуртеха 2,5 мільйона клієнтів і 6% частки ринку в автомобільному секторі, а також команда з 300 розробників, інженерів і спеціалістів з обробки даних.

Prima Assicurazioni – це технологічна компанія, яка працює як страхове агентство, що спеціалізується на страхуванні автомобілів, мотоциклів, фургонів, будинків і сімейних полісів. Бізнес-модель, що керується даними, дозволяє спростити всі операції на користь посередників і клієнтів з точки зору досвіду користувача та процесу андеррайтингу.

«Ми переконані, що наші продукти, засновані на простоті та прозорості завдяки технології, відповідає потребам іспанського ринку, подібного до італійського. Ми впевнені, що наша експансія в Іспанії буде успішною, забезпечуючи велику цінність для користувачів і забезпечуючи дуже важливий поштовх для глобального зростання Prima», – підкреслив новий СЕО у Іспанії.  | Форіншурер