Іншуртех BeeHero залучив $42 млн фінансування серії B на боротьбу з глобальною продовольчою безпекою


Іншуртех BeeHero залучив $42 млн фінансування серії B на боротьбу з глобальною продовольчою безпекоюІншуртех BeeHero, технологічна компанія, що підтримується страховиками та інвесторами, яка "пом’якшує" ризики запилення для вирішення проблем глобальної продовольчої безпеки, залучила 42 мільйони доларів у рамках фінансування серії B.

Раунд очолив Convent Capital за участю General Mills, Cibus Capital (раніше ADM Capital), Rabobank, MS&AD, Firstime, J-Ventures, Plug&Play, iAngels, Gaingels, UpWest, пише Beinsure.

На сьогоднішній день стартап вже зібрав 64 мільйони доларів. Компанія заявила, що раунд фінансування дозволить їй прискорити розвиток і впровадження своєї платформи точного запилення.

Використовуючи передову аналітику даних, штучний інтелект і недорогі датчики IoT, BeeHero прагне забезпечити прозорість і ефективність складної логістики комерційного запилення сільськогосподарських культур. За словами BeeHero, його «точне запилення як послуга» забезпечує кращу врожайність і збільшення прибутків для комерційних виробників сільськогосподарських культур і зацікавлених сторін агробізнесу.

Фінансування також забезпечить додаткові інвестиції в науково-дослідні роботи BeeHero, необхідні для отримання додаткової інформації та розуміння екосистеми сталого сільського господарства, яку вона створює для вирішення проблеми глобальної продовольчої безпеки.

Зі збільшенням населення планети потрібно виробляти більше їжі. BeeHero каже, що для досягнення цієї мети знадобиться 70% збільшення глобальних поставок продовольства. Вже наближаючись до межі доступної орної землі, це підвищення продуктивності має відбутися завдяки підвищенню врожайності.

BeeHero додав, що, як зазначає ООН, вимоги прогодувати зростаюче населення планети ускладнюються зростанням рівня смертності бджіл, що загрожує виробництву 75% продовольчих культур у світі, включаючи більшість фруктів, овочів, насіння, горіхів, та олійні культури, які є життєво важливими для безпеки харчування.

BeeHero заявила, що її дослідження здоров’я та добробуту бджіл, а також кероване запилення відіграють ключову роль у вирішенні цієї проблеми.  | Форіншурер