AIaaS іншуртех Omni:us залучив ще 12 млн євро для автоматизації врегулювання страхових випадків


AIaaS іншуртех Omni:us залучив ще 12 млн євро для автоматизації страхових випадківНімецька іншуртех-компанія Omni:us, яка забезпечує інтелектуальну наскрізну автоматизацію страхових претензій, залучила ще 12 мільйонів євро в рамках розширення раунду фінансування серії A, пише Beinsure Media.

Завдяки новому капіталу дочірня компанія W&W Württembergische Versicherung вперше приєднується як інвестор. Це третій транш фінансування серії A, який Omni:us залучила. Перший транш датується жовтнем 2018 року, завдяки чому загальна сума фінансування, зібраного компанією в усіх трьох траншах, досягла майже 45 мільйонів євро.

Omni:us використає останнє фінансування для подальших інвестицій у свою наскрізну технологію автоматизації претензій і розширення своєї присутності в Європі та Великобританії.

За останні два роки компанія вже розширила свою команду завдяки ряду висококваліфікованих фахівців, зокрема Крісу Ендрю на посаду віце-президента з продажів у регіоні EMEA West та Стефана Шніцлера на посаду віце-президента з продуктів.

«Ця серія A+ базується на винятковому році для Omni:us. Ми змогли додати провідні страхові компанії до нашої клієнтської бази в Європі, запустити ключові покращення функцій нашої пропозиції штучного інтелекту як послуги (AIaaS) – omni:us Digital Claims Adjuster – і водночас зміцнити нашу команду», каже співзасновник і CCO Мартін Міко.  | Фориншурер