Американський іншуртех Patra залучив $146 млн інвестицій від FTV Capital


Американська іншуртех-компанія Patra оголосила про інвестиції в розмірі 146 мільйонів доларів, щоб допомогти їй продовжити вирішення основних структурних проблем у страховій галузі Америки, пише Beinsure.

Гроші, що є частиною рекапіталізації від FTV Capital, дозволять каліфорнійській компанії стимулювати додаткове зростання за рахунок розширення ринку та прискорення розгортання технологій, які стимулюють автоматизацію та оцифровку страхування та адміністративних послуг, які Patra надає своїм клієнтам.

Компанія розробила низку технологічних рішень для управління процесами, спеціально створених для страхової галузі. За допомогою своєї власної технологічної платформи PatraOne компанія сподівається полегшити тягар адміністративних і операційних завдань, а також заощадити час і витрати, а також підвищити точність.

Заснована в 2005 році, компанія створила базу з 235 корпоративних клієнтів, які охоплюють 650 офісів у США та Канаді.

"Великі знання FTV про екосистему страхування та потужну мережу глобальних зв’язків у ширшому просторі фінансових послуг доповнять можливості іншуртеху та допоможуть створити додаткову цінність для клієнтів", каже Джон Сімпсон, засновник і генеральний директор Patra.

FTV довела, що є лідером у сфері технічних послуг завдяки нещодавнім інвестиціям, таким як Lean Solutions Group, LogicSource і DataArt. Крім того, попередній досвід роботи команди FTV у партнерстві з провідними платформами, такими як EXL, Globant та іншими, забезпечує переваги для розробки нових страхових продуктів.  | Форіншурер