Страховий ринок Сінгапуру до 2026 року зросте до $5 млрд


Страховий ринок Сінгапуру до 2026 року зросте до $5 млрдЗа даними GlobalData, індустрія загального страхування в Сінгапурі буде зростати щорічно на рівні 7,2% CAGR до 2026 року з 3,5 мільярдів доларів до понад 5 мільярдів доларів.

Протягом наступних п’яти років у країні буде спостерігатися високе зростання сегмента загального страхування, головним чином за рахунок приватного медичного страхування та збільшення попиту на страхування майна від великих інфраструктурних проектів, пише Beinsure.

Страхування автомобілів є найбільшою лінією загального страхування в Сінгапурі, на частку якої припадає 24,6% премій у 2021 році. Очікується, що сегмент автострахування зафіксує помірне зростання на 2,7% у 2022 році під впливом збільшення податку, що впливає на продажі автомобілів.

Підвищення вартості свідоцтв про право власності (COE), які регулюють право власності на транспортні засоби в місті, також зробить транспортні засоби дорожчими та сприятиме зниженню продажів.

Страхування майна є другою за величиною сферою загального страхування в Сінгапурі, на частку якої припадає 19,5% премій у 2021 році. Очікується, що страхування майна зросте на 9,9% у 2022 році, в основному завдяки активізації будівельної діяльності в країні з обсягом до 23 мільярдів доларів. контрактів, які, ймовірно, будуть укладені цього календарного року.

Проникнення загального страхування в Сінгапурі на рівні 0,8% у 2021 році є нижчим, ніж в інших країнах регіону, таких як Південна Корея (5,1%), Японія (1,8%), Китай (1,2%) і Гонконг (1,6%), що вказує на високу можливість зростання.

Інфляція в сфері охорони здоров'я, яка зростала протягом останніх кількох років, призвела до високої вартості претензій для страхових компаній. Щоб зберегти прибутковість, страховики будуть вимушені збільшити свої внески за поліси страхування від нещасних випадків і здоров’я.

Прогнозується, що індустрія загального страхування в Сінгапурі відновиться завдяки вищому доходу на душу населення та зростаючим витратам домогосподарств, що стимулюватиме попит на домашнє та комерційне майно, автомобілі та приватне медичне страхування.  | Форіншурер