СК «Експрес Страхування» більш ніж 3 роки поспіль здобуває найвищі оцінки в рейтингу МТСБУ з автоцивілки


СК "Експрес Страхування", що входить до складу Корпорації УкрАВТО, понад 3 роки поспіль здобуває найвищі оцінки за кожним із трьох ключових показників рейтингу Моторно-транспортного страхового бюро України «Оцінка діяльності страховиків».

Так, за даними МТСБУ, за підсумками 3-го кварталу 2022 року Компанія підтвердила високий рівень загальної оцінки діяльності та якості врегулювання збитків, а також низький рівень скарг від потерпілих.

У липні-вересні 2022 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 5,8 млн грн страхових відшкодувань за договорами ОСЦПВ, що перевищило торішні показники на 41,1 тис. грн. Загалом у січні-вересні 2022 року Компанія виплатила клієнтам за договорами ОСЦПВ 23,4 млн грн.
Щокварталу МТСБУ (Моторно-транспортне страхове бюро України) публікує таблицю з оцінкою результатів діяльності всіх страхових компаній – членів МТСБУ. На підставі даних показників, клієнти можуть оцінити ступінь та можливість ризику, під час укладання договору страхування. Також дані показники добре характеризують стан справ у тій чи іншій страховій компанії.

Показники страхових компаній у рейтингу представлені не в цифровому форматі, а колірними індикаторами. Зелений колір означає відмінно, жовтий – хорошу оцінку, а червоний – незадовільно.  | Форіншурер