Платформа телемедицини Dutch виходить на ринок страхування домашніх тварин


Платформа телемедицини Dutch Dutch, стартап, який пропонує послуги телемедицини, виходить на ринок страхування домашніх тварин через партнерство з Pets Best.

Каліфорнійський стартап, який залучив 20 мільйонів доларів на початку цього року, пропонує план лише на випадок нещасних випадків, який виплачує до 10 тисяч доларів на рік.

Пропозиція страхування, доступна через план Dutch’s Protector, поєднує деякі послуги, які зараз пропонує стартап, включаючи відеодзвінки з ліцензованими ветеринарами та безкоштовну доставку рецептів.

Вартість плану Protector становить 21 долар на місяць (сплачується 250 доларів на рік), що робить преміум-пакет Dutch, план Helper (25 доларів на місяць), менш привабливим. План страхування від нещасних випадків передбачає франшизу в розмірі 250 доларів та 10% доплати.

Компанія Dutch залучила 20 мільйонів доларів у рамках фінансування серії A, яке очолювали Forerunner Ventures і Eclipse Ventures. Останній раунд компанії відбувся через 7 місяців після її виходу на ринок і привів її загальне фінансування до 25 мільйонів доларів. Dutch використовує ліцензованих ветеринарів і надає цифрову платформу охорони здоров’я для домашніх тварин та їхніх сімей, щоб зробити догляд за домашніми тваринами доступнішим.

Платформа була запущена в липні 2021 року, і її надихнув особистий досвід голландського засновника та генерального директора Джо Спектора. Спектор розповів, що він зрозумів можливість створити сучасну форму доступної ветеринарної допомоги після того, як побачив, що собаку його брата не лікують. Він зауважив, що багато власників домашніх тварин чекають, доки їхні тварини не зазнають значно більшої проблеми, щоб вони могли максимально використати один візит до ветеринара та лише одну плату, але власникам домашніх тварин більше не потрібно це робити.  | Форіншурер