Сервіс з пролонгації договорів КАСКО онлайн від СК «Експрес Страхування» набирає популярності серед клієнтів


Клієнти СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО», все частіше користуються можливістю підписання договорів КАСКО онлайн через Особистий кабінет. З моменту запуску сервісу ним скористалось вже більше 100 клієнтів Компанії.

Нагадаємо, що СК «Експрес Страхування» створила умови для пролонгації раніше укладених договорів КАСКО через Особистий кабінет клієнта на офіційному сайті Компанії.

Підписання договорів відбувається повністю в електронному вигляді та не потребує додаткового огляду автомобіля до підписання договору.
Проста покрокова інструкція допоможе швидко пройти реєстрацію, ідентифікацію, ознайомитись з договором прямо з екрану монітору або телефона і, за необхідності, роздрукувати його. Для підписання документу не потрібен цифровий підпис – лише телефон.

Крім підписання договорів КАСКО онлайн, Особистий кабінет на сайті СК «Експрес Страхування» дозволяє перевірити інформацію щодо всіх договорів страхування клієнта, будь-коли укладених з компанією; оплатити онлайн без комісій будь-який договір, оформлений онлайн чи оффлайн, чергові платежі та поліси у зручний час і спосіб; слідкувати і контролювати стан всіх оплат за договорами.  | Форіншурер