Оцінка індійського іншуртеха Acko після чергового раунду інвестицій зросла до $1,25 млрд


Оцінка індійського іншуртеха Acko після чергового раунду інвестицій зросла до $1,25 млрдGeneral Atlantic веде переговори про інвестування близько 50 мільйонів доларів в Acko, повідомляєTechCrunch, подвоївши свою ставку на індійську іншуртех-компанію у той час, коли більшість інвесторів обережно оцінюють інвестиційні можливості.

Новий раунд, який буде майже повністю профінансований існуючими допоміжними суб’єктами, скоріш за все просуватиметься з майже рівною оцінкою у 1,25 мільярда доларів.

Інвестиції ще не закриті, тому умови угоди ще можуть змінитися. Acko, який став єдинорогом минулого року після отримання раунду фінансування під керівництвом General Atlantic.

Нові обговорення відбулися після того, як Acko співпрацює з PayU на початку цього року, щоб залучити понад 200 мільйонів доларів при оцінці в 1,8 мільярда доларів, повідомило одне з джерел. Незрозуміло, чому ці переговори зірвалися.

Acko, до числа інвесторів якого входять Lightspeed Venture Partners India, CPPIB, Amazon і Multiples Private Equity серед існуючих спонсорів, є одним із небагатьох стартапів, які намагаються протистояти застарілій страховій індустрії країни за допомогою цифрового продукту. Він розробляє та продає прості продукти автострахування (орієнтовані на водіїв та інших осіб, пов’язаних із транспортуванням), програми захисту здоров’я для роботодавців, а також захист гаджетів.

Стартап має партнерів з дистрибуції, включаючи Amazon, яка є інвестором Acko, а також платформу для подорожей і бронювання готелів MakeMyTrip, компанію з організації поїздок Ola, страхового гіганта Bajaj Finance і Urban Company.

Минулого року Acko заявив, що охоплює майже 1 мільйон співробітників Індії через партнерство з компаніями, включаючи гігантів доставки їжі Swiggy та Zomato.  | Форішурер