Стартап Kyte, який пропонує послуги страхування та оренди авто, закрив раунд серії B на $60 млн


Стартап Kyte, який пропонує послуги страхування та оренди авто, закрив раунд серії B на $60 млнKyte, іншуртех-стартап із Сан-Франциско, який пропонує послуги страхування, доставки та отримання автомобілів напрокат, завершив раунд серії B на суму 60 мільйонів доларів під керівництвом InterAlpen Partners за участю Valor Equity Partners, Anthemis, Citi Ventures, Hearst Ventures, DN Capital, 1984 Ventures, FJ Labs і Urban Innovation Fund.

У цьому раунді загальний обсяг фінансування Kyte сягнув приблизно 300 мільйонів доларів.

Заснована в 2019 році, Kyte зараз працює в Сан-Франциско, Лос-Анджелесі, Бостоні, Вашингтоні, Нью-Йорку, Джерсі-Сіті, Брукліні, Чикаго, Маямі, Сіетлі, Портленді, Філадельфії та Форт-Лодердейлі. Крім того, що пропонує більше зручностей щодо оренди автомобілів, стартап дає споживачам можливість придбати Tesla за допомогою місячної підписки, яка, серед іншого, включає страхування.

Kyte пропонує різноманітні страхові продукти, і, виходячи з цього оголошення, вони докладають зусиль для свого підрозділу кептивного страхування.

«У Kyte ми уявляємо світ, де люди можуть піти куди завгодно, коли завгодно, одним натисканням кнопки. З моменту створення в 2019 році ми перетворили цю концепцію на реальність і відчутно змінили те, як десятки тисяч людей подорожують щомісяця. Цей раунд інвестицій дозволить нам створити операційну платформу та найкращий у своєму класі споживчий досвід. Ми прагнемо стати лідером у сфері транспортування – доставка автомобілів на вимогу – це лише початок шляху Kyte. Це фінансування допоможе нам досягти нашої довгострокової мети — стати найбільшим оператором спільних, електрифікованих і автономних автопарків», – заявили співзасновники Kyte Ніколаус Фолк і Людвіг Шенак.  | Форіншурер