СК «Експрес Страхування» розширило можливості особистого кабінету для клієнтів


СК «Експрес Страхування», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, розширює можливості Особистого кабінету для своїх клієнтів.

Крім звичних опцій, таких як: доступ до договорів страхування, оплата чергових платежів чи полісів онлайн без комісій та моніторинг стану всіх оплат за договорами, Компанія пропонує клієнтам можливість пролонгувати в Кабінеті раніше укладені договори КАСКО.

Підписання договорів відбувається повністю в електронному вигляді та не потребує додаткового огляду автомобіля до підписання договору, що робить сервіс ще зручнішим для клієнтів.

«Зручні, безпечні та швидкі сервіси при страхуванні, врегулюванні та контролю швидкості ремонту застрахованих автомобілів – основні напрями, які ми обрали для розвитку та інвестицій в 2023 році», - зауважила Директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні та входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 5 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 різних профільних рейтингів.
  | Форіншурер