Іншуртех Glow отримав від інвесторів $22,5 млн на автоматизацію страхування малого бізнесу


Іншуртех Glow отримав від інвесторів $22,5 млн на автоматизацію страхування малого бізнесуGlow Insurance Services, цифрове страхове агентство-маркетплейс для малого бізнесу, оголосило про завершення раунду фінансування серії A на суму 22,5 мільйона доларів під керівництвом Cota Capital. У раунді також брали участь AV8 Ventures, Markd, Startup Venture Capital, Maiden Re та інші, пише Beinsure Media.

Фінансування буде фінансувати інновації в цифровій страховій платформі Glow, яка автоматизує процес страхування для малого бізнесу. Glow використовує дані, щоб переконатися, що компанія підтримує належне покриття для всіх своїх потреб у страхуванні за нижчою ціною не лише під час покупки, а щороку.

Glow також використає інвестиції для розширення діяльності в інших штатах по всій країні, обслуговуючи малий бізнес у більш вертикальних галузях.

Ринок страхування малого бізнесу становить 100 мільярдів доларів, і він недостатньо обслуговується та застрахований. Підхід Glow містить усі елементи, необхідні індустрії, щоб перевести малий бізнес у нову еру цифрового страхування. Він пропонує платформу, до якої рухаються малі підприємства. Це консолідований і зручний, а також допомагає малому бізнесу.

Технологія Glow підбирає страховиків, які найкраще відповідають їхнім потребам, а потім пропонує поліси, які краще підходять саме в той час, коли вони потрібні, за нижчими витратами та з меншою паперовою роботою.

«Ми використовуємо дані та передові технології, щоб переконатися, що ви завжди захищені правильним покриттям, щоб ви могли зосередитися на розвитку свого бізнесу», — каже Самад Вахеді, генеральний директор і засновник Glow.

Традиційне страхування пішло на ринок, залишивши малий бізнес позаду. Ці агенти часто використовують грубий підхід до страхування, продаючи поліси, які можуть не найкраще підходити для компанії, базуючись на дуже невеликій кількості деталей про бізнес та його працівників. Такий підхід «універсальний розмір для всіх» може призвести до переплати. Glow використовує технологію, щоб глибше вивчати дані, як-от коди посад, які можуть точніше відображати ризики бізнесу.

Це дозволяє Glow запропонувати поліси, які забезпечують більш економічний варіант, ніж зазвичай пропонують страхові агенти. Крім того, традиційні агенти часто «продай і забудь», прив’язуючи клієнтів до продовжень і йдуть, не перевіряючи, чи змінився їхній бізнес, кількість співробітників або ролі співробітників.

Glow співпрацює з низкою страховиків, щоб запропонувати всі види комерційного страхування, які потрібні малому бізнесу, починаючи з компенсації працівникам, а потім пропонуючи розширене покриття існуючим клієнтам із автоматизованим та спрощеним досвідом страхування.

На додаток до цінових переваг, Glow пропонує малому бізнесу зручність спеціального менеджера з роботи з клієнтами, який є ліцензованим консультантом зі страхування, який розуміє бізнес компанії. Ця послуга, схожа на консьєржа, доступна по телефону або онлайн. Glow також синхронізується безпосередньо з відомістю заробітної плати компанії, щоб компанії точно знали, скільки вони платять на страховку щомісяця.  | Форіншурер