Британська фінансова компанія OneFamily придбала бренд страхування життя Beagle Street


Британська фінансова компанія OneFamily придбала бренд страхування життя Beagle StreetФінансова компанія OneFamily придбає бренд страхування життя Beagle Street, який спеціалізується на страхуванні демографічних груп клієнтів із недостатнім обслуговуванням.

BGL Group, що базується в Пітерборо, шукала покупця для Beagle Group, витративши 10 років на формування свого профілю та клієнтської бази, не в останню чергу завдяки серії останніх телевізійних рекламних кампаній.

Алістер Роуз залишиться керуючим директором Beagle Street. OneFamily має намір використовувати бренд для охоплення більшої кількості незазастрахованих клієнтів по страхуванню життя.

Компанія з фінансових послуг є найбільшим постачальником дитячих трастових фондів у Великій Британії з часткою ринку понад 25%, а наприкінці 2021 року вона мала 7,3 мільярда фунтів стерлінгів загальних коштів під управлінням.

Майже 7 із 10 людей не мають страхування життя – можливо, тому, що вони просто не можуть дозволити собі внески або вважають страхування життя надто складним.

«Але оскільки наступного року ми вступаємо в період зростаючої невизначеності для сімей, захист від великих життєвих проблем стає ще важливішим, особливо для фінансово вразливих. Це чудово підходить для нас, об’єднавши два відомих страхових брендів під одним дахом, дозволяючи розвивати масштаб страхування життя», каже Пітер Томпсон, генеральний директор BGL Insurance.  | Форіншурер