Іншуртех LuckyTruck залучає 2$,4 млн на розвиток платформи страхування комерційних вантажних перевезень


Іншуртех LuckyTruck залучає 2$,4 млн на розвиток платформи страхування комерційних вантажних перевезеньАмериканська іншуртех-компанія LuckyTruck залучила 2,4 мільйона доларів в рамках початкового раунду фіансування, оскільки продовжує переглядати вигляд страхування для галузі вантажних перевезень, йдеться у звіті FinTech Market: Trends, Deals & Valuation Multiples.

Вливання капіталу здійснюється Candid Insurance Investors, групою інвесторів-ангелів, що складається з керівників індустрії P&C.

Раунд також включає значні внески від Parker Beauchamp з венчурної компанії Markd, що займається страхуванням, а також від Draper University Ventures і SiriusPoint. Раунд збільшує загальне фінансування LuckyTruck до 6,5 мільйонів доларів.

Компанія, що базується в Цинциннаті, прагне об’єднати важливі частини процесу купівлі та управління страхуванням у зручній цифровій платформі, яка використовує дані та автоматизацію, щоб усунути тертя на шляху клієнта.

Протягом цього календарного року кількість співробітників зросла з 25 до 60, залучивши понад 700 активних корпоративних клієнтів лише за 4 роки роботи.

Це одна з низки фінтех-компаній у ширшому плані, які прагнуть виправити американську вантажоперевізну галузь вартістю 790 мільярдів доларів, яка часто відстає у впровадженні нових технологій.

Вантажоперевезення стали більш складними, і це вимагає вищого рівня гнучкості компанії. Сучасні вантажоперевезення потребують такого рішення, як LuckyTruck, каже керуючий партнер Markd Паркер Бошамп.

LuckyTruck також призначив новим генеральним директором Джулі Зіммер, ветерана галузі з більш ніж 30-річним досвідом роботи в сфері страхування та страхових технологій, зокрема нещодавно на посаді керівника відділу страхування у Flexport.  | Форіншурер