Військові ризики вимагають дій для підвищення стійкості індустрії перестрахування


Військові ризики вимагають дій від індустрії перестрахування для підвищення стійкостіУ звіті Lloyd’s та Aon висвітлюється низка сфер і ризиків, які вимагають подальших дій з боку страхової та перестрахової галузі, щоб допомогти підвищити стійкість, оскільки війна в Україні триває.

У зв’язку з тим, що вторгнення Росії в Україну майже не має ознак завершення найближчим часом, Lloyd’s і Aon опублікували другий звіт, присвячений реакції страхової та перестрахової галузі на цю війну.

Lloyd’s висвітлює ряд існуючих страхових рішень, які вже доступні для вирішення деяких основних проблем, таких як можливість страхування важливих поставок зерна з України та роль ринків енергетичного та ядерного страхування, йдеться у звіті Largest Insurance Markets.

Однак інші сфери, такі як ланцюги постачання та репутаційний ризик, вимагають подальших дій від страхової галузі, щоб допомогти клієнтам створити більшу стійкість до наслідків війни в Україні.

У світлі цього заклику до дій для індустрії страхування та перестрахування компанії збираються запустити інноваційний форум, покликаний надати можливість підтримати комерціалізацію нових рішень, які задовольняють нові потреби клієнтів.

Нова ініціатива об’єднає унікальні можливості ринку Lloyd’s для об’єднання з досвідом Aon і розумінням клієнтів, щоб спиратися на ключові знання.

L"loyd’s об’єднує людей для розробки інноваційних, стійких страхових рішень під час глобальної кризи, і немає більшої потреби у виконанні цього зобов’язання, ніж під час економічної та гуманітарної кризи, яку ми спостерігаємо сьогодні", каже Джон Ніл, головний виконавчий директор Lloyd’s. - "Lloyd’s продовжуватиме використовувати свій досвід і ресурси, щоб допомогти компаніям реагувати на наслідки конфлікту, розділяючи ризики для створення сміливішого світу".

Сектор швидко перейшов до вирішення низки проблем, з якими стикаються клієнти, і вони прагнуть допомогти зменшити дедалі складніший ризик у всьому світі та прискорити надання інноваційних рішень.

Відчутні наслідки війни в Україні очевидні в усьому світі та в різних галузях. Незважаючи на те, що страховий ринок швидко й ефективно відреагував на підтримку страхувальників, криза оголила прогалини, які показують, що ми повинні рухатися далі та швидше, каже Домінік Крістіан, глобальний голова компанії Aon Reinsurance Solutions.

Зосередженість на розробці інноваційних продуктів і рішень має важливе значення для того, щоб галузь відігравала свою вирішальну роль, допомагаючи організаціям орієнтуватися в дедалі мінливішому середовищі ризиків і приймати кращі рішення.

Страховики та перестраховики прагнуть бути в авангарді інноваційних продуктів, щоб допомогти усунути прогалини в захисті, які ми спостерігаємо протягом останніх кількох місяців.  | Форіншурер