Стартап з кібербезпеки Elpha Secure завершив фінансування серії A на $20 млн


Elpha Secure, стартап у сфері кіберстрахування, який поєднує власне програмне забезпечення для кібербезпеки зі страховим покриттям для покращення передачі ризиків, завершив раунд фінансування серії А на суму 20 мільйонів доларів під керівництвом Canapi Ventures за участі Stone Point Ventures, AXIS Capital, State Farm Ventures, The Hartford STAG Ventures, Fermat Capital Management і EOS Venture Partners.

Заснований у 2018 році стартап з Нью-Йорка надає рішення для кіберзахисту для малого та середнього бізнесу, яке поєднує технології кібербезпеки та страхування. Продукт кіберстрахування підтримується AXIS Surplus Insurance Company та Everest Indemnity Insurance Company (Biggest Cyber Unicorn Startups).

Різноманітність, частота та інтенсивність цифрових загроз зростає, тому кіберстрахування стає незамінним. Тим не менш, менші підприємства виявляють, що вони не мають належної кіберінфраструктури, щоб мати право на страхування.

Сучасні малі та середні підприємства не тільки піддаються більшому ризику постраждати від кібератак, але й стикаються зі значними перешкодами, коли справа доходить до придбання полісів кіберстрахування.

Elpha Secure усуває труднощі, пов’язані з придбанням полісу кіберстрахування, одночасно контролюючи коефіцієнти збитків для своїх партнерів-страховиків.

Інновація Elpha Secure у сфері моніторингу, зменшення та управління ризиками протягом усього терміну дії страхового полісу спрямована на покращення профілю ризику застрахованого, що зрештою забезпечує кращий досвід застрахованих.  | Форіншурер