Lloyd's співпрацюватиме з урядом Великобританії для розробки кайтмарку для дослідження космосу


LloydLloyd's у партнерстві з Lloyd's Market Association (LMA) оголосила, що співпрацюватиме з урядом Великобританії та галузевими експертами для розробки першого у світі кайтмарку для сталого освоєння космосу.

Kitemark – це товарний знак якості Великобританії, який зазвичай використовується для позначення продуктів, безпека яких має першорядне значення.

Lloyd's знаходиться в авангарді страхування космічних досліджень із самого початку, у тому числі застрахувавши перший комерційний супутник у 1965 році. Розробка кайтмарку Ініціативи зі сталого розвитку Землі та космосу допоможе сформувати розмови про позаземні ризики.

Знак Space Sustainability Kitemark є першим у галузі та дає впевненість як підприємствам, так і кінцевим користувачам у тому, що вони підтримують інновації, що відповідають вимогам майбутнього.

Космос стає все важливішим для світової економіки, забезпечуючи фізичну інфраструктуру для глобальних мереж зв'язку. Однак цій системі супутників все більше загрожує космічний сміття.

За оцінками, існує понад 100 мільйонів фрагментів космічного сміття, досить великих, щоб становити значну небезпеку для людей та технологій, які працюють на навколоземній орбіті.

Наприклад, один шалений болт може рухатися зі швидкістю чотири милі на секунду і може пробити супутник із силою ручної гранати.

Стійкість космічного середовища має першорядне значення для космічних страховиків для підвищення надійності та зниження ймовірності збитків.

Ініціатива щодо сталого розвитку Землі та космосу об'єднує промисловість, академічні кола, урядові зацікавлені сторони та міжнародні організації для забезпечення того, щоб космос продовжував підтримувати екологічні, економічні та наукові інтереси майбутніх поколінь.

Ініціатива щодо сталого розвитку Землі та космосу сприятиме створенню галузевого кайтмарку — глобального прозорого стандарту космічної стійкості ESG, визнаного фінансовими та страховими спільнотами.  | Форіншурер