Іншуртех-платформа страхування життя Amplify залучила $25 млн за підтримки Munich Re Ventures


Іншуртех-платформа страхування життя Amplify залучила $25 млн за підтримки Munich Re VenturesЦифрова платформа страхування життя Amplify оголосила про новий інвестиційний раунд під керівництвом Munich Re Ventures з інвестиціями Crosslink Capital, Greycroft і Conversion Capital. Джей Шах, президент Personal Capital, приєднався до правління в цьому раунді фінансування.

Загальне фінансування Amplify на сьогодні складає $25 млн.

Іншуртех, що базується в Сан-Франциско, пропонує клієнтам можливість інвестувати на державних ринках зі своїми преміями зі страхування життя, отримуючи додаткові прибутки через продукт, який зазвичай призначений для більш заможних і ексклюзивних вкладників.

Його цифровий інтерфейс надає клієнтам можливість купити страховий продукт на основі їхніх фінансових цілей, толерантності до ризику та профілю ризику андеррайтингу. Клієнти також можуть вибирати, яку частину своїх премій інвестувати в ефективні інвестиції з високим темпом зростання, а скільки – на страхування життя.

Завдяки вбудованим можливостям для прискореного андеррайтингу та доставки страхових полісів більшість клієнтів Amplify можуть отримати інвестиційний поліс страхування життя протягом декількох днів і без медичного огляду.

Amplify використає кошти інвесторів для подальшого розвитку своєї екосистеми страхування життя та розширення пропозицій цифрового страхування життя, включаючи мобільний додаток. Стартап також розпочне пошук персоналу у сферах інженерії, продуктів, даних, взаємодії з клієнтами та маркетингу.

Amplify використовує нові та інноваційні методи розповсюдження, перш за все цифрові, щоб вивести фінансову безпеку та можливості накопичення продукту Variable Universal Life Insurance на новий, молодий ринок. Постійне страхування життя – це потужний фінансовий продукт, який повністю залишився поза увагою під час буму страхових технологій за останні п’ять років.  | Форіншурер