Іншуртех Lemonade виходить на страховий ринок Великобританії


Іншуртех Lemonade виходить на страховий ринок ВеликобританіїІншуртех Lemonade запустив страхові послуги для клієнтів у Великобританії. Нью-йоркський стартап, який використовує технології штучного інтелекту та має соціальний аспект, тепер доступний для клієнтів Британії.

Страхування Lemonade Contents доступне миттєво на будь-якому пристрої, і клієнти також можуть подавати претензії за лічені секунди.

Вихід Lemonade на британський ринок відбувся після того, як нью-йоркська компанія вийшла на ринок Німеччини в 2019 році, Нідерланди в 2020 році та Франції на початку минулого року. Вихід Lemonade на британський ринок також є частиною стратегічного партнерства стартапу з провідною британською страховою компанією Aviva.

Lemonade Insurance NV регулюється Управлінням з питань фінансової поведінки (FCA) і підлягає обмеженому регулюванню Управлінням пруденційного регулювання (PRA) у Великобританії.

Клієнти у Великобританії тепер можуть отримати страховку P&C з Lemonade від £4 на місяць. Страхування вмісту Lemonade включає страхове покриття окремих особистих речей вартістю до 2000 фунтів стерлінгів кожна, загальне покриття до 100 тис. фунтів стерлінгів і відсутність комісій за скасування.

Додаткове страхове покриття також доступне для тих, хто потребує захисту від крадіжок і інцидентів, пов’язаних із втратою, випадкового пошкодження мобільних пристроїв, а також експертної допомоги через юридичний захист.

Заснована в 2015 році, компанія Lemonade розпочала роботу зі страхування орендарів у США в 2016 році, де зараз вона є одним із найкращих продуктів страхування орендарів на ринку. Запуск у Великобританії означає, що британці можуть дізнатися про ціну страховки, придбати страхування вмісту, подати претензію та отримати гроші – і все це за лічені секунди.

Як громадська корпорація та сертифікована B-Corp, Lemonade має елемент соціального впливу як частину своєї основної бізнес-моделі. Стартап керує програмою Giveback, згідно з якою вона передає невикористану суму премій некомерційним організаціям, обраним її клієнтами, підтримуючи такі причини, як рівність, клімат і бідність.

Говорячи про запуск у Британії, Даніель Шрайбер, співгенеральний директор Lemonade і співзасновник Lemonade, сказав: «Страхування, як ми знаємо, походить із Великобританії, як і я. Тож як професійно, так і особисто привезти Lemonade до Великобританії — це повернення додому. Ми віримо, що мільйони місцевих орендарів оцінять те, що може запропонувати Lemonade. Зрештою, хто не хоче миттєвого, прозорого, персоналізованого та керованого страхування?»

Адам Вінслоу, генеральний директор Aviva UK & Ireland General Insurance, також сказав, що британський страховий гігант і Lemonade мають багато схожих цілей. «Ми поділяємо спільний погляд на те, як цифрові технології, штучний інтелект і дані можуть змінити досвід клієнтів, а також на те, яку роль страховики можуть відігравати у створенні сильніших спільнот. За нашу 325-річну історію ми адаптувалися в мінливому світі, і наше партнерство з Lemonade є ознакою нашого наміру продовжувати саме це».  | Форіншурер