Іншуртех YAS Microinsurance отримав $4,5 млн в пресід-раунді фінансування серії A на розвиток блокчейн-екосистеми


Іншуртех YAS Microinsurance отримав від інвесторів $4,5 млн в пресід-раунді фінансування серії AГонконгська іншуртех-компанія YAS Microinsurance залучила 4,5 мільйона доларів в рамках попереднього фінансування серії А під керівництвом венчурних компаній Noria Capital, ZEMU VC і JKL Capital.

Заснована в 2019 році компанія YAS Microinsurance використовує блокчейн у операціях страхування, щоб надавати продукти, які є швидкими, доступними та гнучкими. Наразі стартап зосереджений на короткостроковому страхуванні для активного способу життя, що покриває медичні витрати та випадкові пошкодження, які трапляються під час бігу чи походу, або на захист велосипедистів від викрадення та ремонту.

"Як фонд страхових технологій ми завжди шукаємо компанії, які б переосмислили ланцюжок вартості страхування. Вільям Лі, Енді Енн і Келвін Чунг — ідеальна команда, яка очолить YAS на цьому прогресивному шляху інновацій", зазначив Ракан Абунайян, генеральний партнер Noria Capital.

Страховий продукт Byke Pro для шосейних велосипедистів пропонує покриття для 10 велосипедних поїздок тривалістю до 6 годин кожна протягом 6 місяців за 380 гонконгських доларів (48 доларів США).

Стартап також пропонує страховий продукт для зайнятих пасажирів, який покриває їхні ризики, якщо вони втратять особисті речі, такі як ноутбук, портфель або мобільний телефон, під час користування громадським транспортом або службами таксі.

За останні 15 місяців стартап запустив 7 різних продуктів мікрострахування та вбудованого страхування, збільшивши кількість полісів приблизно на 50% у порівнянні з кварталом у Гонконзі та Малайзії.

YAS Microinsurance тепер хоче використати гроші, отримані в попередньому раунді серії A, щоб почати страхування в інших сферах, таких як економіка Web3.0.  | Форіншурер