Перестраховик Munich Re купує SaaS іншуртех-стартап Apinity


Перестраховик Munich Re купує SaaS іншуртех-стартап ApinityПерестрахова компанія Munich Re оголосила про угоду з Apinity, німецьким іншуртех-стартапом, який постачає API-рішення у формі програмного забезпечення як послуги (SaaS) для страхової галузі.

Apinity поєднує програмну платформу з ринком послуг API для певного сектора. Його програмна платформа дозволяє страховикам використовувати сторонні сервіси, що робить можливим керування як сторонніми, так і власними API.

Apinity здатний керувати критично важливими бізнес-процесами, такими як керування контрактами, монетизація та керування підписками, що полегшує участь страховиків у відкритому страхуванні.

Донедавна стартап називався Syncier Marketplace і був частиною німецької групи програмного забезпечення для страхування Syncier. Munich Re зобов’язався зберегти весь персонал, ділові зв’язки та технологічну платформу Apinity, включаючи всі існуючі сторонні служби.

Apinity відіграватиме ключову роль у просуванні цифрового ланцюжка створення вартості страхування. Більше того, у майбутньому люди зможуть використовувати ринок Apinity для доступу до наших послуг, наприклад, у сферах страхування природних катастроф та кіберризиків.

Угода, ціна якої не розголошується, відбулася після того, як інвестиційний підрозділ перестраховика, Munich Re Ventures, підтримав цифрову платформу страхування життя Amplify, очоливши новий венчурний раунд. Іншуртех зі страхування життя, що базується в США, дозволяє клієнтам інвестувати на державних ринках свої премії зі страхування життя, отримуючи ефективні податкові відшкодування через продукт, який зазвичай призначений для більш заможних клієнтів.  | Форіншурер