Каліфорнійський іншуртех Bamboo залучив $15 млн серії A під керівництвом Eos Venture


Каліфорнійський іншуртех Bamboo залучив $15 млн серії A під керівництвом Eos VentureАмериканська іншуртех-компанія Bamboo, що пропонує широкий спектр страхування власників будинків, автомобілів і особистого страхування, залучила 15 мільйонів доларів у раунді фінансування серії A, який очолює венчурна компанія Eos Venture Partners, орієнтована на страхові технології.

Стартап було засновано в 2018 році у Каліфорнії, він пропонує страхування домовласників, страхування житла від пожежі та інші допоміжні продукти. З тих пір воно поширилося на інші сфери - страхування від повеней і землетрусів, а також особисте, автомобільне та комерційне страхування.

З моменту запуску Bamboo залучив 75 мільйонів доларів для підтримки органічного зростання в Каліфорнії, створення роздрібної агенції та запуску страхової компанії, що базується на Бермудських островах. Він використає нові інвестиції для розширення асортименту продуктів і виходу на нові ринки. Кілька існуючих інвесторів Bamboo також брали участь у раунді серії A.

Компанія Bamboo була заснована Джоном Чу, ветераном страхової індустрії. Зрештою, перед тим, як запустити стартап, він був операційним партнером як у Altamont Capital Partner, так і в Golden Gate Capital.  | Форіншурер