Іншуртех Wefox провів дослідження клієнтського досвіду застрахованих у 6 країнах


Іншуртех Wefox провів дослідження клієнтського досвіду застрахованих у 6 країнахInsurtech Wefox закликає страхову галузь покращити клієнтський досвід і довіру до галузі. Компанія опитала понад 12 850 споживачів у Німеччині, Італії, Польщі, Швейцарії, Великобританії та США.

48% респондентів сказали, що вартість їхніх полісів зросла за останні 12 місяців; 69% з них хвилювалися, чи зможуть дозволити собі страхове покриття в майбутньому; 55% не думають, що вони отримають вигідну угоду від свого постачальника страхових послуг.

Незважаючи на такі настрої та перед обличчям зростання тарифів на страхування та вартості життя, лише 13% респондентів скоротили б страхування, навіть якщо б їм було важко зводити кінці з кінцями, що демонструє стійкість старовинної галузі, йдеться у звіті Insurance Digital Marketing Strategies.

55% споживачів, які взяли участь в опитуванні, хочуть, щоб галузь пропонувала цифрові та мобільні послуги, як це роблять банки.

Основоположний принцип insurtech-індустрії – забезпечення безпеки людей – сьогодні так само важливий, як і завжди. Однак страхування може зробити більше. Це має вийти за рамки захисту та підтримки.

Зараз люди вимагають кращого клієнтського досвіду, який є простим, зручним і швидким. Ми вже є свідками того, як технологія забезпечує найвищий рівень обслуговування клієнтів: замовлення продуктів, бронювання подорожей або просто оплата кави одним натисканням кнопки. Страхування може зробити те саме.

Існує також явна тяга до технологічних змін, а також інтерес до персоналізованого страхування: 57% власників полісів хочуть, щоб страховики використовували особисті дані для адаптації премій до їхніх потреб.

Крім того, 47% із них сказали, що вони відчувають, що їхні премії карають їх за фактори поза їхнім контролем, такі як поштовий індекс або професія.

Страхування – давня галузь, яка продовжує бути стійкою до криз. Зараз настав час для індустрії активізуватися та подбати про клієнтів. Тисячі споживачів говорили про те, що страхування є «несправедливим», «складним» і «марною тратою грошей». Це дуже далеко від «захищати», «підтримувати» і «берегти мене».

Технології трансформують галузі. Проте більша частина страхової галузі проігнорувала переваги та можливості, які можуть надати технології. «У wefox ми бачимо, що, використовуючи потужність технологій для стимулювання інновацій, ми можемо революціонізувати те, як люди не тільки думають про страхування, але й як вони його відчувають».  | Форіншурер