Індійський іншуртех Zopper отримав від інвесторів $75 млн на розробку SaaS-платформи


Індійський іншуртех Zopper отримав від інвесторів $75 млн на розробку SaaS-платформиІншуртех-компанія Zopper, що базується в Нью-Делі, залучила 75 мільйонів доларів в рамках останнього фінансування серії C. Інвестиційний раунд підштовхне плани стартапу щодо запуску міжнародної експансії, пише Beinsure.com.

Zopper пропонує плани захисту від пошкоджень для смартфонів, ноутбуків і окулярів, а також плани ремонту, поліси страхування комерційних транспортних засобів і страхове покриття автопарку.

Інвестиційний раунд, який очолював Creaegis за участю ICICI Venture і Bessemer Venture Partners, є частиною стратегії, яка дозволить Zopper розпочати свою глобальну експансію. Існуючий інвестор Blume Ventures також брав участь у раунді, тоді як Tigger Global, який наразі інвестував у компанію, продовжуватиме надавати підтримку для майбутнього зростання.

Запущений у 2011 році Zopper має понад 150 партнерів по екосистемі, включаючи Equitas Small Finance Bank, Croma Amazon, Ola, Xiaomi, Hitachi та Chaitanya. Він також доступний у 1200 місцях по всьому регіону.

Інвестиції дозволять Zopper покращити свою платформу програмного забезпечення як послуги (SaaS) і аналітику даних, а також створити нову команду розробки даних для стимулювання ініціатив розвитку бізнесу.

Zopper також зосередиться на розширенні мережі своїх цифрових партнерів, досліджуючи можливості злиття та поглинання в рамках глобального розгортання послуг.

Керівництво Zopper також оголосило, що до березня 2024 року компанія досягне річної валової премії у розмірі 500 мільйонів доларів.  | Форіншурер