Британський іншуртех ARMD увійшов до акселераторської програми Lloyds Lab


Британський іншуртех ARMD увійшов до акселераторської програми Lloyds LabБританський іншуртех-стартап ARMD отримав місце в останній акселераторській програмі Lloyds Lab. Інноваційна лабораторія, яка запропонувала місце для дев’яти стартапів insurtech від 120 міжнародних заявників, — це 10-тижнева програма, розроблена для наставництва та просування вперед у розробці продуктів, пише Beinsure.com.

ARMD, який був запущений у 2021 році, вже пропонує інтегроване рішення InsurTech, яке пропонує унікальне поєднання вбудованого страхування та параметричного страхування, призначене для збільшення продажів, зниження ризиків і мінімізації часу простою компаній.

Стратегія ARMD завжди полягала в тому, щоб зробити страхування простішим і доступнішим для підприємців, щоб захистити їхні засоби до існування, зрештою ставши постачальником найнеобхідніших для бізнесу речей, необхідних підприємцям для роботи, включаючи інструменти, фургони та безпеку. У подальшому пакет буде пропонуватися за один простий щомісячний платіж і включатиме повне страхове покриття, вбудоване для максимального захисту.

Є чотири основні елементи продукту, які передбачають реєстрацію покупок за допомогою безкоштовного додатка для інвентаризації інструментів, щоб торговці могли цифровізувати свої інструменти; захист за допомогою інтелектуальної сигналізації ARMD Guard, страхування за допомогою страхування вбудованого цифрового інструменту; і, нарешті, заміна товарів онлайн-магазином, який продає понад 30 000 інструментів від провідних брендів.

Акселератор Lloyd’s зосереджений на рішеннях, які дозволяють ринку краще розуміти ризики клієнтів, ще швидше реагувати на претензії або надавати клієнтам кращі послуги.   | Форіншурер