Британський іншуртех Urban Jungle запускає мультистрахування будинків та автомобілів


Британський іншуртех Urban Jungle запускає мультистрахування будинків та автомобілівБританський стартап Urban Jungle став першим іншуртехом, який запропонував мультистрахування автомобіля та будинку.

Іншуртех додав продукти страхування житла разом із запуском нового страхування автомобілів, що зробило його першим страховим бізнесом у Великобританії, який запропонував страхове покриття як житла, так і автомобіля.

Раніше Urban Jungle надавав орендарям і домовласникам страхування будинків і автомобілів. Компанія, яка налічує 55 співробітників у Великобританії, має 125 тис. клієнтів.

Започаткована Джиммі Вільямсом і колишнім розробником Google Грегом Смітом у 2016 році, компанія демонструє швидкі темпи зростання та залучила понад 18 мільйонів доларів інвестицій завдяки фінансуванню серії A на початку 2022 року.

У 2019 році стартап також запустив свій флагманський продукт страхування майна, спеціально розроблений для орендарів. Після цього у 2021 році з’явилося страхування будівель і майна для власників будинків, орієнтоване на тих, хто купує вперше, на яке зараз припадає половина клієнтської бази.

Запуск нового полісу страхування автомобілів тепер дозволяє Urban Jungle пропонувати більшій кількості людей справедливе та гнучке страхування на нових ринках.

В даний час страхування автомобіля є обов'язковим для всіх водіїв Великобританії. Вартість страхового покриття також досягла дворічного максимуму, і багато водіїв стикаються зі зростанням витрат. Urban Jungle розробив свою нову програму страхування, щоб запропонувати клієнтам конкурентоспроможну вартість, а також доступне страхове покриття для людей, які мешкають у ​​домі. Захист включає сусідів по будинку, партнерів, нянь або опікунів.

Згідно з повідомленнями, нову програму можна адаптувати так, щоб водії платили лише за те покриття, яке їм потрібно, і не платили за непотрібні додатки. Прозоре ціноутворення також означає, що клієнти можуть платити місячну підписку без прихованих комісій.

Urban Jungle використовує передову технологію для виявлення шахрайства, дозволяючи стартапу надавати справжнім клієнтам кращі ціни.

Сайт також налаштований на виявлення шахраїв шляхом розпізнавання нечесної поведінки. Алгоритм виявляє шахраїв до того, як вони купують поліс або вчиняють шахрайство, тоді як інноваційна платформа охоплює ширшу групу клієнтів і зберігає витрати на низькому рівні.  Beinsure.com