Провайдер кіберстрахування At-Bay купує іншуртех-маркетплейс Relay


Провайдер кіберстрахування At-Bay купує іншуртех-маркетплейс Relay Провайдер кіберстрахування At-Bay планує придбати Relay, постачальника технологічних рішень, який розробив динамічне цифрове рішення для розміщення кількох спеціальних комерційних ліній з акцентом на кіберризики.

Заснована в 2019 році компанія Relay розробила зручне для страхових брокерів цифрове рішення для розміщення кількох спеціальних комерційних ліній. За останні шість місяців він збільшив суму щорічних премій, що здійснюються на його платформі, у 7 разів, причому за минулий рік портфель кіберризиків зріс у 10 разів, пише Beinsure.

Приєднавшись до At-Bay – компанії, річна валова премія якої у 2022 році перевищила 360 мільйонів доларів – Relay зможе розширити можливості та збільшити додану вартість для своїх партнерів.

Стартап продовжить працювати як незалежна організація під керівництвом існуючої команди, включаючи співзасновника та генерального директора Грега Бутіна.

У At-Bay кажуть, що придбання Relay доповнить стратегію At-Bay у сфері цифровізації, щоб надати брокерам і партнерам провідні технології.

Брокери жадають кращих послуг і спрощених робочих процесів від своїх партнерів, які технологія може змінити. Занадто часто вони стримуються застарілими процесами та системами. Relay створив інноваційний цифровий ринок, адаптований до потреб страхових брокерів (дивіться перелік Biggest Cyber Startups).

Дозволивши зосередити всі свої зусилля на обслуговуванні брокерів та їхніх ключових партнерів, у At-Bay вірять, що це забезпечить максимальну вигоду для екосистеми та створить ринок для брокерів зі спеціального страхування малого та середнього бізнесу.  | Форіншурер