Іншуртех Federato залучив $15 млн на розвиток страхової андеррайтингової платформи


Іншуртех Federato залучив $15 млн на розвиток страхової андеррайтингової платформиFederato, платформа для портфельної стратегії та андеррайтингу для страхової галузі, залучила 15 мільйонів доларів у рамках фінансування Серії A, очолюваної Emergence Capital, за участі Caffeinated Capital і Pear.

Серед інших інвесторів — Ніранджан Сабхарвал, співзасновник і генеральний директор AgentSync, і Джон Рагуін, співзасновник і колишній генеральний директор Guidewire, пише Beinsure.

Federato дозволяє страховикам оперувати недостатньо використовуваними ресурсами даних, такими як моделі катастроф і сканування ризиків кібербезпеки, для вирішення проблем, включаючи зміну клімату, соціальну інфляцію та кіберризики.

Іншуртех використовує штучний інтелект на основі підкріпленого навчання, щоб забезпечити єдине уявлення про дані вибору ризиків, стратегію портфеля, правила андеррайтингу та цілі в рамках робочого процесу андеррайтингу.

«Сьогодні страховики інвестують величезні суми у дані, щоб протистояти ризикам, що виникають, але мають дуже мало, щоб продемонструвати це», — каже Вілл Росс, генеральний директор і співзасновник Federato. «Ми зосереджені на тому, щоб повернути страховиків на керівне місце, допомагаючи їм реалізувати недостатньо використані інвестиції в дані для досягнення їхніх стратегічних цілей, одночасно дозволяючи їм вирішувати серйозні соціальні проблеми, з якими стикається галузь».

Фінансування буде використано для прискорення зростання Federato на ринках майна та страхування від нещасних випадків у Північній Америці, а також спеціального страхування за рахунок вдосконалення платформи та залучення талантів для розвитку команди.

У рамках підвищення до ради директорів компанії приєднається Лотті Сініскалко, партнер Emergence. «Federato має сміливе бачення та створив продукт для недостатньо забезпеченого ринку страхування майна та нещасних випадків. Платформа RiskOps компанії виконує найважливішу функцію страховиків, андеррайтинг, який лежить в основі прийняття рішень будь-яким страховиком», заявив Сініскалко.  | Форіншурер