АІ-стартап Kanverse приєднався до програми Guidewire Insurtech Vanguards


АІ-стартап Kanverse приєднався до програми Guidewire Insurtech Vanguards Платформа гіперавтоматизації Kanverse підписалася на програму Guidewire Insurtech Vanguards у рамках нової інноваційної стратегії для підвищення зв’язку між постачальниками страхових послуг і розширення своєї присутності на ринку.

Іншуртех, який був запущений у жовтні 2020 року, використовує технології штучного інтелекту, включаючи продукти автоматизації рахунків-фактур AP (Accounts Payable) і обробки страхових документів. Kanverse також підтримує різні сценарії використання даних, щоб усунути вузькі місця, оптимізувати бізнес-процеси та зменшити ручні контакти під час робочих процесів обробки документів.

Kanverse дозволяє страховикам «переосмислити процес подання страхової послуги». Платформа пропонує рішення, які допомагають їм обробляти ACORD та інші додаткові форми за допомогою продукту Kanverse Insurance Document Processing. Інструмент автоматизує прийом ACORD і додаткових форм, класифікацію та вилучення даних, затвердження та подання. Тим часом Kanverse Package View класифікує страховмків за допомогою штучного інтелекту.

Kanverse автоматично адаптується до змін у формах страхування без ручного втручання чи налаштування системи.

Говорячи про нове партнерство з Guidewire, д-р Ахіл Сахай, генеральний директор Kanverse пояснив: «Компанії можуть посилити процес обробки договорів страхування за допомогою Kanverse Hyperautomation. Страховики можуть легко інтегрувати Kanverse у своє бізнес-середовище та спостерігати за нульовою обробкою вхідних ACORD та додаткових форм із точністю 99,5%».

Insurtech Vanguards був запущений, щоб допомогти P&C страховикам отримати нові знання про передові іншуртех-технології, і ми раді представити Kanverse нашим клієнтам. Рішення пропонує прямий канал, який з’єднує страховиків із страховими технологічними компаніями, таким чином збільшуючи вплив на бізнес.  | Форіншурер