Іншуртех Planck залучає $23 млн на розвиток АІ-платформи даних та аналітики для страховиків


Іншуртех Planck залучає $23 млн на розвиток платформи даних та аналітики на базі АІ для страховиківІншуртех-стартап Planck, який створює платформу даних і аналітики на базі штучного інтелекту для комерційних страховиків, залучив 23 мільйони доларів у рамках свого раунду, пише Beinsure.

Раунд очолювали Vintage Investment Partners разом із усіма існуючими спонсорами Planck, включаючи Team8, Greenfield, Arbor Ventures, Viola, 3L Capital, HDI та Nationwide. Загальна сума, зібрана нью-йоркською компанією, сягнула понад 70 мільйонів доларів, сприяючи її прагненню надати комерційним страховикам точну інформацію в реальному часі, яка їм потрібна.

Planck використає інвестиції для розвитку своєї програми та створення платформи, а також подальшого географічного розширення. Нещодавно компанія запустила систему пошуку ризиків андеррайтингу, яка усуває недоліки традиційних методів дослідження; а також функцію під назвою Prospect Intelligence, яка допомагає операторам виходити на нові ринки, зменшувати витрати на залучення клієнтів і стимулювати зростання.

Шість із десяти найкращих комерційних страхових компаній у США вже зареєструвалися на платформі Planck, а також низка провідних страховиків у Європі та Японії.

«Завдяки партнерству з Planck комерційні страхові компанії та їхні агенти можуть досягти проривних рівнів покращення своїх процесів і прибутковості, маючи можливість оцінити точність андеррайтингу та бізнес-ризиків, які недоступні зі стандартних галузевих потоків даних. Страховики-партнери скористаються перевагами цієї інформації, щоб значно покращити взаємодію з клієнтами, операції та прибутки», каже Гарі Грегг, колишній виконавчий віце-президент Liberty Mutual Group, а тепер інвестор останнього раунду Planck.  | Форіншурер