Іншуртех Yokahu увійшов до Lloyd’s Lab та розробляє параметричний продукт захисту від дефолту


Іншуртех Yokahu увійшов до Lloyd’s Lab та розробляє параметричний продукт захисту від дефолтуІншуртех Yokahu було обрано для включення до дев’ятої когорти лабораторії Lloyd’s Lab для розробки нового параметричного продукту захисту від дефолту.

Yokahu — цифровий страховий посередник, який працює виключно у сфері природних катастроф і кліматичних ризиків. У листопаді 2021 року він отримав страхове покриття ризиків від Lloyd’s of London і запрацював на початку 2022 року.

Продукт був обраний після конкурсного процесу. Він буде вбудований у позику, наприклад іпотеку, або разом із нею. Визначені погодні явища, такі як урагани, повені чи лісові пожежі, призведуть до того, що страхування покриє виплату відсотків протягом узгодженого періоду часу та зменшить ймовірність дефолту.

Нова когорта лабораторії Lloyd’s Lab зосередилася на рішеннях, які можуть допомогти ринку Lloyd’s краще зрозуміти ризики клієнтів, ще швидше реагувати на інциденти або надавати кращі послуги своїм клієнтам.

Параметричний захист від невиконання кредитів Yokahu є природним рішенням для лабораторії, допомагаючи вирішити проблеми, з якими зіткнулися як клієнти, так і банки-кредитори після катастрофи. Екстремальні втрати від погоди зростають із зміною клімату, і коли трапляється катастрофа, людині може знадобитися перенаправити кошти, які вони використовували для погашення позики, щоб допомогти з її негайним відновленням і відбудовою.

У той же час, захищаючи та підтримуючи клієнтів у такі важкі періоди, власний бізнес банку стає стійкішим, уникаючи серії дефолтів.

Продукт принесе користь клієнтам, створюючи кредитні канікули для погашення після катастрофічної погоди, яка поставила їх у скрутне становище, захищаючи їхній кредитний рейтинг і звільняючи їхній бюджет для інших важливих витрат, таких як відновлення будинку чи бізнесу.  | Форіншурер