Verisk запускає новий аналітичний продукт для визначення галузевих ризиків


Verisk Maplecroft, глобальний бізнес аналітики ризиків Verisk, запустив нову аналітику галузевих ризиків, щоб надати компаніям, страховим компаніям і фінансовим установам нове рішення для геопросторових ризиків.

Industry Risk Analytics є останньою інновацією Verisk Maplecroft, оскільки вона прагне надати глобальному бізнесу та фінансам комплексне джерело геопросторових глобальних даних про ризики та аналітики.

Ці дані можна використовувати для підтримки та посилення аналізу широкого діапазону ризиків, що впливають на операції, ланцюги поставок та інвестиції, спираючись на понад 50 із понад 170 глобальних індексів ризику Verisk Maplecroft, поєднуючи їх із власними глобальними та місцевими галузевими факторами ризику для отримання точної інформації щодо оцінки ризику.

Забезпечуючи універсальну основу для ESG та аналізу політичних ризиків, Industry Risk Analytics забезпечить точнішу оцінку невід’ємних ризиків, допомагаючи підприємствам, банкам, страховим компаніям та інвесторам отримати більш детальне уявлення про галузеві ризики в операційному ланцюзі, ланцюзі поставок, рівень портфоліо, активів і проектів.

Користувачі можуть досліджувати, як невід’ємні ризики відрізняються від місця до місця та в залежності від галузі діяльності, що дозволяє цілісно розуміти ризики розташування для підтримки розумніших, більш обґрунтованих рішень і дій для пом’якшення.

Правдивість низхідних базових наборів даних ESG від основних постачальників рейтингів нещодавно піддалася пильній перевірці. Це вказує на потребу в підході «знизу вгору», який може точніше, ніж будь-коли раніше, точно оцінити невід’ємний ризик ESG разом із динамічними політичними проблемами – саме тут ми прагнемо змінити ситуацію.  | Форіншурер