Міжнародний страховий брокер Howden придбав брокера Born Consulting


Міжнародний страховий брокер Howden придбав Born Consulting AG - дочірню компанію Swiss Broker. Заснована в 2003 році компанія Born Consulting розташована в Берні, Швейцарія, і є незалежним страховим брокером для національних і міжнародних посередників, великих компаній і державного сектора.

Born Consulting пропонує широкий спектр різноманітних послуг, включаючи аналіз ризиків та управління ризиками до пропозицій щодо страхування, схем професійного пенсійного забезпечення та управління виплатами, до управління відвідуванням.

«Наші клієнти отримають вигоду від переваг міжнародної брокерської групи з дистрибуцією та досвідом у 45 країнах у поєднанні з нашими місцевими знаннями та можливостями. Приєднавшись до Howden, ми можемо продовжувати розвивати наш бізнес і надавати неперевершені послуги, орієнтовані на клієнта, як частину компанії, яка цінує незалежність і культуру, націлену на працівників», прокоментував Массімо Контіно, генеральний директор Born Consulting AG.

Придбання Born Consulting вписується в стратегію зростання Howden, яка передбачає послідовне та стабільне виконання за рахунок потужного органічного зростання, залучення талантів і стратегічного партнерства з компаніями-однодумцями.  | Форіншурер