В MetLife призначено нового керівника глобальної регуляторної політики


Страхова компанія MetLife оголосила, що Бен Кушман призначений керівником відділу глобальної регуляторної політики. Він базуватиметься у Вашингтоні, округ Колумбія, і підпорядковуватиметься Сьюзан Грінвелл, старшому віце-президенту та голові відділу зв’язків із глобальним урядом.

До цього призначення Бен Кушман обіймав посаду віце-президента команди MetLife з міжнародних зв’язків з державними органами, керуючи американською адвокацією бізнесу MetLife в Азії.

До того, як приєднатися до MetLife, Кушман більше десяти років обіймав різні керівні посади в Міністерстві фінансів США в трьох адміністраціях США.

Він був заступником директора Управління міжнародних банківських операцій і ринків цінних паперів, який займався координацією між регуляторними органами США та міжнародними органами, що встановлюють стандарти, для впровадження історичних регуляторних реформ, що відбулися після світової фінансової кризи. Він був ключовим членом команди, яка керувала взаємодією Міністерства фінансів з Китаєм під час двох адміністрацій США, в тому числі виступаючи в якості лідера на переговорах щодо фінансових послуг. Він також служив у Сінгапурі як представник Казначейства в Південно-Східній Азії.  | Форіншурер