Іншуртех Patra оголосив про отримання $146 млн інвестицій від FTV Capital


Іншуртех Patra оголосив про отримання $146 млн інвестицій від FTV CapitalІншуртех Patra оголосив про отримання інвестицій у розмірі 146 мільйонів доларів в рамках рекапіталізації від FTV Capital, компанії, яка є інвестором Embroker і ManyPets.

Заснована в 2005 році, Patra надає аутсорсингові послуги для вирішення проблеми старіння робочої сили через страхування.

«Знання FTV про екосистему страхування та потужну мережу глобальних зв’язків доповнять наші можливості та допоможуть створити додаткову цінність для наших клієнтів», — каже Джон Сімпсон, засновник і генеральний директор Patra.

FTV довела, що є провідним лідером у сфері технічних послуг завдяки нещодавнім інвестиціям, таким як Lean Solutions Group, LogicSource і DataArt.

Крім того, попередній досвід роботи команди FTV у партнерстві з провідними платформами, такими як EXL, Globant та іншими, забезпечує унікальні переваги для підтримки розвитку компанії.

Пропоновані Patra послуги мають можливість оптимізувати та інтегрувати технології з людським капіталом, що є критично важливим у сучасному світі, який стає цифровим.

Patra надає пропозиції «під ключ», що дозволяє брокерам, страховикам і MGA зменшити операційні витрати, підвищити продуктивність, легко інтегрувати придбання та розподілити необхідні ресурси для захисту та збереження нового бізнесу.  | Форіншурер