Parsyl, синдикат Lloyd’s 1796, передано від Ascot до Asta Managing Agency


Asta, сторонній керуючий агент Lloyd’s, оголосив, що керівництво Parsyl syndicate-in-a-box (SIAB) 1796 передано від Ascot Underwriting до Asta Managing Agency.

Parsyl є спеціалістом Lloyd’s зі страхування швидкопсувних вантажів і пропонує інтегроване управління ризиками та рішення для страхування на ринку.

У відповідь на пандемію Covid-19 Parsyl очолив Глобальний фонд ризиків здоров’я в Lloyd’s, призначений для забезпечення страхування та управління ризиками для глобального розповсюдження вакцин проти Covid-19 та інших товарів для здоров’я.

Відтоді Parsyl розширив сферу дії Syndicate 1796, який тепер підтримує ланцюжки постачання та логістику для широкого ринку швидкопсувних товарів.

Гевін Спенсер, голова відділу страхування в Parsyl, сказав: «Ми зосереджуємося на керуванні даними андеррайтингу важливих ланцюгів постачання продуктів харчування та охорони здоров’я, і планується, що Syndicate 1796 стане галузевим стандартом андеррайтингу швидкопсувних товарів. Asta має досвід, послуги та незалежну платформу, щоб діяти як каталізатор на цьому етапі».

Зараз Asta керує шістьма SIAB синдикатами Lloyd’s, а також 10 повними синдикатами, чотирма MGA і одним SPA.  | Форіншурер