Іншуртех Ownli пропонує SaaS-платформу для монетизації споживчих даних для страхової галузі


Іншуртех Ownli пропонує безкоштовну платформу монетизації споживчих даних для страхової галузіРаніше відомий як Parked, іншуртех Ownli, заснований у 2020 році, зосередився на страховій галузі, пропонуючи безкоштовну платформу монетизації даних споживачів, пише Beinsure.

Ownli під керівництвом Елана Найєра дозволяє користувачам самостійно повідомляти про пробіг (без відстеження, без апаратного забезпечення), надсилаючи фотографію свого автомобіля та одометра. «Таким чином ваш страховик зможе заплатити вам за ваші дані, а не третій стороні».

І якщо страхова компанія не є партнером Ownli, користувачі все одно можуть використовувати додаток, оскільки є багато страхових компаній, які хотіли б співпрацювати з водієм, який стежить за пробігом.

Пробіг є одним із основних показників, коли мова заходить про оцінку ризику для страхування автомобіля. Чим більше ви їздите, тим більша ймовірність отримати збиток протягом періоду дії полісу, і чим менше ви їдете, тим менша ймовірність потрапити у ДТП. Однак страховикам дуже важко точно фіксувати дані про пробіг, зберігаючи вашу конфіденційність.  | Фориншурер