Ощадбанк спільно зі страховою компанією ARX Life пропонує новий страховий поліс «Бронезахист»


Ощадбанк спільно зі страховою компанією ARX Life пропонує новий страховий поліс «Бронезахист», створений спеціально для страхування життя та здоров’я цивільних громадян від нещасних випадків в умовах воєнного стану.

Новий продукт покриває як побутові нещасні випадки (травми, опіки, обмороження та ін.), так і випадки, отримані цивільними громадянами внаслідок військових дій – влучення снарядів, мін, куль, обвалення будівель, пожеж, мінування територій тощо. У мирний час такі події зазвичай є винятком у програмах страхування.

Оформити страховий поліс можна для цивільних громадян України, які не беруть безпосередньої участі в бойових діях, віком від 1 до 75 років (на дату укладення договору).

Вартість полісу «Бронезахист» – 750 грн. При цьому страхова виплата становить 100 000 грн, а тривалість страхового покриття – 6 місяців.

Придбати поліс можна у відділеннях Ощадбанку. Деталі – на офіційному сайті банку.

ARX Life — одна з самих надійних компаній страхування життя, не припиняла працювати з першого дня війни. Компанія спростила життя клієнтам під час військового стану, бо наразі для отримання виплат приймаються фотокопії документів, надіслані клієнтами будь-яким каналом зв’язку (електронна пошта, чати). ARX Life також продовжує нараховувати інвестиційний дохід за договорами “Інвестиційне страхування життя”.  | Форіншурер