Іншуртех з кіберстрахування At-Bay придбав страхову платформу Relay


Іншуртех з кіберстрахування At-Bay придбав страхову платформу RelayСтартап Relay був придбаний компанією з кіберстрахування At-Bay, що базується в Сан-Франциско. Relay продовжуватиме працювати як незалежна юридична особа під власним керівництвом.

Заснована в 2019 році компанія Relay надає брокерам і агентам онлайн-платформу для цифровізації спеціальних видів страхування. Користувачі заповнюють уніфіковану форму заявки, яка використовується для миттєвого збору пропозицій або електронною поштою, і автоматично створюють пропозиції. Relay спеціалізується на кіберстрахуванні, але також підтримує інші лінії, такі як D&O-страхування керівництва, представники та гарантії, тероризм і політичны ризики для власників малого бізнесу.

До придбання Relay забезпечила загальне фінансування понад 8,25 мільйонів доларів. Сюди входить початковий раунд у розмірі 5,2 мільйона доларів минулого року, а також 2 мільйона доларів у вигляді попереднього фінансування у 2020 році та інвестиції від American Family Insurance та Highline Beta (сума яких не розголошується). Деякі з інших інвесторів Relay включають Drive Capital і NFP Ventures.

Приєднавшись до At-Bay, Relay заявила, що очікує розширити свої можливості та додаткові послуги для своїх партнерів.

Інтеграція Relay також доповнить поточну стратегію цифрової дистрибуції At-Bay, оскільки At-Bay тепер буде оснащено спеціальною платформою та API для партнерства з технологічними платформами та рішеннями цифрової дистрибуції.

З моменту заснування в 2016 році At-Bay залучила близько 292 мільйонів доларів фінансування. Раніше компанія залучила 34 мільйони доларів для серії B, 74 мільйони доларів для фінансування серії C і 185 мільйонів доларів для серії D, що призвело до оцінки At-Bay до 1,35 млрд доларів. Минулого року At-Bay також закрила 20 мільйонів доларів на розширення серії D.

At-Bay стверджує, що його річна повторювана валова премія перевищила 360 мільйонів доларів у 2022 році.

Як постачальник кіберстрахування, групи безпеки At-Bay сканують систему кожного клієнта, щоб виявити вразливі місця та надати практичну інформацію, щоб допомогти компаніям зменшити ризики. З головним офісом у Сан-Франциско та науково-дослідним центром в Ізраїлі At-Bay також має підрозділи в Маунтін-В’ю, Нью-Йорку, Атланті, Чикаго та Лос-Анджелесі.  | Форіншурер