Іншуртех Previsico запускає службу оповіщення про повені в реальному часі в США


Іншуртех Previsico запускає службу оповіщення про повені в реальному часі в СШАБританська іншуртех-компанія Previsico оголосила про запуск служби сповіщень про повені в реальному часі в США. Запуск здійснюється в партнерстві з Nexus Alpha USA і спрямований на пом’якшення збитків від повені поверхневими водами для страховиків та їхніх клієнтів у США.

Початкова увага Previsico, пише Beinsure, буде зосереджена на Нью-Йорку, який протягом багатьох років зазнав значних проблем із повенями та збитками, у тому числі минулого року, коли було оголошено надзвичайний стан після того, як у штаті спостерігалися рекордні дощі та раптові повені в результаті тропічного шторму Іда. Інші штати підуть за ним, оскільки попит зростатиме.

«Працюючи в партнерстві зі страховим ринком США, ми зможемо врятувати людей, майно та підприємства від руйнівних наслідків повеней, пом’якшивши їх вплив», — сказав Джонатан Джексон, генеральний директор Previsico.

Половина всіх економічних втрат США від повеней є результатом плювіальних повеней, які відбуваються, коли екстремальні опади викликають повінь незалежно від переповненої водойми. Однак у поточних попередженнях про раптові повені не вистачає оперативних даних, оскільки вони охоплюють великі території, що створює помилкові тривоги та, як наслідок, відсутність дій.

Система Previsico пропонує 48-годинний прогноз кожні три години на певних рівнях розташування. Щойно система визначає місце, де існує ризик затоплення поверхневими водами, надсилаються попередження. Це дає страховикам можливість попереджати клієнтів про безпосередні ризики для їх майна, щоб вони могли перемістити цінні речі на висоту або встановити тимчасовий захист від повеней у разі неминучої повені – безпрограшний варіант для страховиків та їхніх клієнтів.

Previsico був запущений у 2019 році для підтримки брокерів, страхових компаній Liberty та Zurich, а також їхніх клієнтів за допомогою оперативних попереджень про повені. Співпрацюючи з Lloyd’s, андеррайтери погодилися, що попередження Prevsico можуть пом’якшити 70% або більше комерційних збитків для підприємств за допомогою плану повеней і заходів стійкості.  | Beinsure