Іншуртехи Synatic та Relativity6 допоможуть страховим компаніям прискорити андеррайтинг


Іншуртехи Synatic та Relativity6 допоможуть страховим компаніям прискорити андеррайтингSynatic, іншуртех у сфері інтеграції та автоматизації даних, оголосив про партнерство з АІ-компанією Relativity6, яка використовуває штучний інтелект, інтеграцію та автоматизацію даних щоб допомоги страховим компаніям прискорити процеси андеррайтингу.

Це стратегічне партнерство поєднує в собі просту та потужну гібридну інтеграційну платформу (HIP) Synatic із найновішими службами бізнес-класифікації Relativity6, які дозволять клієнтам інтегрувати та автоматизувати ключові процеси даних для підвищення ефективності роботи та більшої точності та швидкості андеррайтингу. Страховики зможуть надавати нові бізнес-котирування на основі класу бізнесу та прискорювати процес страхування.

Страховим компаніям потрібна можливість перевіряти малий бізнес і використовувати ці дані для прийняття важливих рішень щодо страхування. Страховики можуть витрачати від 30 хвилин до години на кожен поліс, щоб знайти відповідні дані, необхідні для ефективного виконання простих процесів андеррайтингу. Relativity6 разом із Synatic допомагає страховим компаніям проводити таку швидку перевірку. Synatic дає змогу технології штучного інтелекту Relativity6 об’єднувати дані, надсилати їх у правильну систему або оперувати цими даними для інших основних точкових систем, таких як HubSpot, Duck Creek Technologies Wiki, Salesforce, DAIS, Socotra тощо.

Очікується, що це партнерство допоможе клієнтам Synatic і Relativity6 заощадити понад 50% витрат на впровадження та 70% часу розгортання, особливо на функціях андеррайтингу, котирування та CRM.  | Форіншурер