MetLife придбає ESG-компанію Affirmative Investment Management, у якої під управлінням $1 млрд


MetLife придбає ESG-компанію Affirmative Investment ManagementMetLife Investment Management (MIM), інституційний бізнес з управління активами страховика MetLife, планує придбати Affirmative Investment Management (AIM), спеціалізовану компанію з глобального екологічного, соціального та корпоративного управління (ESG), яка займається інвестиціями з фіксованим доходом.

Активи AIM під управлінням становили 1,01 мільярда доларів. Придбання розширить можливості MIM для інвестицій у ESG та звітності, оскільки він прагне надавати клієнтські рішення та довгострокові прибутки з урахуванням ризику.

«Поєднавши досвід AIM із прагненням MetLife до сталого інвестування, ми матимемо ще кращі можливості, щоб надавати клієнтам і консультантам вичерпну інформацію та консультації щодо питань ESG. MetLife підтримуватиме свої фундаментальні інвестиційні процеси, а AIM надає нам додаткові можливості для оцінки стійкості та міркувань ризику в рамках наших основних компетенцій у державних цінних паперах з фіксованим доходом, приватних цінних паперах з фіксованим доходом і нерухомості», – повідомив Стівен Дж. Гуларт, президент MetLife Investment Management і виконавчий віце-президент і головний інвестиційний директор MetLife.

«Після нашої запланованої інтеграції з інвестиційними командами MIM ми вважаємо, що зможемо надати диференційовану інформацію та аналіз зростаючому списку глобальних клієнтів MetLife». – Стівен Фіцджеральд, співзасновник Affirmative Investment Management.  | Форіншурер